.

Stor bildspecial!

Kategori: Allmänt

Den lilla sötvattenkällan vi hittade mitt ute i djungeln.

Poolside.

Bra tofs.

Lovely view.

Träffade några söta boys från saftigsnorkel.blogg.se.

Britse åt wok med sugrör och Jonas åt wok i kallingar.

På väg från att ha betalat en saftig böter för att ha kört utan hjälm. (Cirka 45 kr)

Vi hinkade i oss drinkar. (Höhö)

Hittade en ödla lika stor som Axels hand. Usch!!

Avicii tillsammans med snorigt fan? Svar: Nej, det är bara Britse och Jonas! Stekigt!



Kudos till oss oss i och med att vi inte köpt några Singha-linnen ännu. Det har varit ytterst nära ett par gånger, bland annat var Jonas helt plötsligt borta en gång när de befann oss inne i centrum. Efter ett par minuters intensivt letande hittade vi honom i färd med att betala för 4 (!) Singha-linnen inuti ett litet klädstånd. Britse upptäckte detta tilltag och tillsammans med Axel rusade han fram emot Jonas och slog undan pengarna ur handen på honom. Axel utbrast ett distinkt "NEJ!" och Jonas kunde inget annat göra en att vandra från butiken med svansen mellan benen, tomhänt och något skamsen över hur nära han var att falla för det så kallade "Singha-trycket".

Än så länge har vi lyckats hålla oss i från dessa linnen, men enligt våra egna beräkningar kommer denna svit endast att hålla i sig i ett par dagar till. Att vi kommer köpa Singha-linnen har vi alla insett. Den stora frågan vi alla gått och grubblat över är nu istället: Vem kommer falla för trycket först?

/Viking

Kommentarer

  • Nicolas säger:

    Hej grabbar och hej särskilt Axel,
    jättekul att få se lite bilder! Hoppas ni får en fin färd till Kambodja. Berätta gärna hur länge ni skall vara på nästa anhalt och var den är. Ringde du igår Axel? Har ni något lokalt nummer?
    JÄD Aba

    2013-01-23 | 07:24:45
  • Nicolas säger:

    BTW: Snygg handväska bland drinkarna :) Din?

    2013-01-23 | 07:28:08

Kommentera inlägget här: