.

Dag 44 - "Svennebanan"

Kategori:

Hejhopp

Som ni förstår har mycket hänt sen sist..

Att äta på Subway har blivit en vana då inga andra ställen serverar en redig frukostmacka efter kl 11, och den senaste tiden har vi inte varit så duktiga på att hinna upp till dess. Ofta blir det utdragna morgonrutiner med mycket snooz, uppe vid 12ish!

Imorse var inget undantag, vi kämpade mot klockan för att hinna checka ut innan 12.. Och efter att vi duktigt checkat ut och bokat bussbiljett kurrade magarna flitigt. Som nämnt så stänger frukostmenyerna 11, så det blev en Subway.
På Subway fick vi finbesök, det var gamla Sp3a:s egna Emil och Henrik samt deras vän Simon som förgyllde vår tillvaro med sina svenska stämmor.
En ivrig konversation om äventyr bröt genast ut. Medan vi vikingar rest land och rike, erövrat och plundrat så hade sammarna haft en mer svensk semester, sola och bada piña colada i fyra veckor längs Thailands kust.

Nu när vårt plundringståg börjar närma sig sitt slut, börjar en ny era, vi har nämligen ställt in våra sikten på just sol och bad. Thailands kuster ligger framför oss och framåt ska vi! Depåstopp i George town (malaysia) sen in i svenskarnas paradise, Thailand!

Massa kärlek!


HEEEJ

Kommentarer


Kommentera inlägget här: