.

Dag 48 - "Pissljummet"

Kategori: Allmänt

Som rubriken antyder så är det 37 grader varmt här och vi mår som kungar :)

Dagens tema var "Déjá vu", då vi imorse tog en båt ut till Railay beach och sen in till Ao Nang. Déjá vun i det hela är att jag (Axel) var här för lite mer än två sen. Så att besöka min gamla "standard strand" och gå längs "gatan" i Ao Nang var minst sagt nostalgiskt!
Fruktansvärt häftigt att gå som i en dröm och återuppleva gamla minnen.

Men lite nytt måste man också få med! Sekundär temat är som alltid "Äventyr" hos oss vikingar. En brant, hal och riskfylld klättring upp till Railays viewing point var därför ett måste. Efter mycket hård klättring kom vi upp dom efterlängtade 40 meterna och stod intill stupet som markerade viewing pointen, utsikten var slående! Hela stranden låg vi våra fötter och känslan av att vara herre på täppan växte sig stark. :)
Vi nöjde oss inte bara med fin utsikt utan besteg berget ännu en gång för att nå en för människan orörd lagun. Ordet "vackert" räcker inte för att beskriva lagunen som låg nertryckt i bergets mitt. Som i en vulkan låg den ögonformade lagunen med höga inåtbuktade väggar.
Vi tog oss självklart ett dopp. Smaken på vattnet skvallrade om att det läckte in lite havsvatten från någon underjordisk grotta!
Med allt gott kommer också ont. Botten på lagunen var täckt av blålera som vi båda fann fruktansvärt kul att smeta in våra kroppar med, samtidigt som vi lekte Bear Grills "the main source of survival bla bla..", illa vetande om att vi utsatte oss själva för ett kommande helvete..
Leran var full av något som liknade kaktustaggar och dom små jävlarna skar in som glasbitar i huden och sved nått åt pipan.. Det tog många timmars lidande innan vi tyglade smärtan. Kanske inte det smartaste vi gjort!

Nu lever vi och mår bra! Imorgon väntar Phi Phi aka Pippi ilands.

Massa kärlek!


HEEEJ

Kommentarer


Kommentera inlägget här: