.

Dag 55 - "Scuba!"

Kategori:

Hejhopp eller skepp&hoj som man säger till sjöss!

Äventyret fortsätter..
Nu är vi två stolta grabbar som har klarat teoriprovet till dykcertet och imorgon väntar de sista två uppdyken på 18m :D Tagga!
Känslan av att sväva fritt under vattnet är UNDERBAR. Att ligga på rygg och se molnet av bubblor som svävar upp mot ytan är UNDERBART! Ja, som ni fattar så trivs vi som fiskar i vattnet, livet är UNDERBART helt enkelt. :)

Passar bollen till Oscar

Som ni förstår har både jag och Axel förälskat oss i dykning. Efter bara ett par timmars övningsplaskande i poolen under gårdagen kände vi att denna sport var lovande. Plussa på ytterliggare tio meters djup, färggranna koraller och fiskar i alla storlekar så blir dykningen en form av meditation. Därför är vi båda oerhört exalterade inför morgondagen som kommer att erbjuda ännu djupare dyk med större och coolare saker att spana på såsom stora manta rays och (kanske) hajar :-)

Vi har dessutom både en och två gånger övervägt att göra tilläggskursen advanced open water som erbjuder dyk till 30 meter, men tyvärr är tiden knapp och pengar en bristvara.

Passar bollen tillbaka till Axel

Jag har öppnat en donationsfond "Hjälp oss stanna kvar i vattnet", vill du donera några laxar eller bara tre-fyrahundra så sök kontakt med Britt Ehrling. Inga skamdonationer, ta i från tårna!


Vi ses och hörs, massa kärlek!

Ps. För er som undrar va Jonas gör, så vet vi lika lite som ni. Ds.

Ps2. Bilder är på G, tack på förhand bzon! Ds2.

Kommentarer

  • rakel, mormor säger:

    så många laxar kan jag inte lova men jag vill gärna träffa er och bjuda på middag! Ni har varit toppen! Kram välkommen hem!

    2013-03-10 | 09:40:22

Kommentera inlägget här: