.

Dag 42 - "Våning 33"

Kategori: Allmänt

Skepp&hoj!

Vi kommer äntligen fram. Byggnaden är maffig och elegant men framför allt exklusiv. Utanför står minst en Ferrari f70 och säkert 5 andra sjuka bilar. Taxibilar kommer och går, dom lämnar av "fint folk" i fina kläder.
Vi står utanför "Traders Hotel" och känner oss jäkligt missplacerade i våra shorts och t-shirts. Det känns dubbelt fel när alla som verkar anlända till hotellet dessutom är 25 plus.

Vi chansar. Vad är det värsta som kan hända. Vi glider förbi valet parkingen och får lobbydörrarna öppnade av en passuppare. "Sky bar" ligger på 33:e våningen så vi skyndar till hissen.
Hissen susar upp i 100 knyck. Pirret i magen av att göra något förbjudet tilltar när vi ser en skylt med åldersgräns 21.

Vi smyger oss in på klubben som är något av det häftigaste jag sett i hela mitt liv, Pure, white room, spy bar, allt kan slänga sig i väggen i jämförelse med 33:e våningen i Traders Hotel.
Mitt i den fönsterklädda lokalen går en rektangulär pool, till höger och vänster ser man skyskrapor. Mållös.

Sammanfattningsvis så rockade vi klubben från sekunden vi trädde in på dansgolvet, 25 plus har glömt hur man bjuder på sig själv, så vår svenska vikingadans gick hem med råge. Priserna var precis som stället "skyhöga" men vad gör det när man är kung för en dag!

HEEEJ

Edit, vi blev väckta kl 9 av en otäck gatutrummis som har hållet på konstant i fyra timmar.. Inte uppskattat!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: