.

Dag 7 - "Bear Grylls"

Kategori:

Man vs. wild

Idag lurade grabbarna från saftigsnorkel med oss på en tur till ett av öns många vattenfall. Vi tankade därför mopederna fulla och brände iväg till andra sidan ön. På vägen gled vi in på Bosses Bar där saftigasnorklarna åt köttbullar med potatismos och gräddsås, något vi säkert också kommer bli tvugna till när grön curry känns uttjatat.

Efter en timmes moppetur på branta vägar upp och ner kom vi äntligen fram till en liten parkering. Sedan gick vi genom den djungliga vegetationen och efter tio minuters vandrande kändes de "50m to waterfall" som det stod på skylten på parkeringen som väldigt långa 50 meter.

Det visade sig vara värt det då vi kom fram till det lilla sötvattenhålet som gömde sig i djungeln. Ner rann vatten från flera avsatser och vi bestämde oss för att hitta vattnets källa där uppe. Efter cirka 40 meters klättring mellan platåerna hade vi passerat en grotta och diverse vattenansamlingar. Vi såg en mängd spindelnät modell större och hörde hur en jättelik groda kvackade lika högt som en hund skäller. Hur mycket vi än letade hittade vi dock ingen cobra som vi hört ska finnas på Koh Chang.

Nu är vi tillbaka vid hotellpoolen där vi tänker spendera resten av eftermiddagen med böcker och uppvilande. Ikväll tar vi mopparna än en gång till Lonely Beach för att käka middag och spela biljard hela kvällen lång.

Vi har tagit massvis med fina bilder som vi skulle vilja visa för er men tyvärr fungerar det värre än värst att blogga via telefonen. Vi jobbar på en lösning så ni får bevis på att det vi skriver inte är ren och skär lögn ;-)

Tills dess får ni nöja er med uppdateringar i textform som förhoppningsvis är en aning underhållande åtminstone!

Kärlek från era vikingar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: