.

Dag 12 - "Templen i Angkor"

Kategori:

Idag var en klassisk sightseeing dag då vi besökte templen i Angkor som ligger alldeles bredvid Siem Reap där vi bor. Templen innefattar det allra största och mest kända Angkor Wat, Bayon och Ta Prohm (även kallat Tomb Raider templet). En trevlig heldagsutflykt på det hela och vi låter bilderna som kommer upp senare tala för sig själva.


Vi hittade en väldigt trevlig tuk-tuk förare här i Siem Reap igårkväll som erbjöd sig att skjutsa runt oss en heldag mellan de olika templen. En färgglad prick vi sent kommer att glömma, Dave heter han förresten. Han bidrog till "faith in humanity restored". Ove som vi träffade igår gjorde nämligen att det försvann ur oss hundra gånger om.

Jonas var dessutom shoppingsugen denna kväll och bestämde sig för att slå till på både hatt och glasögon. Hatten kostade till en början 5$ men Jonas lyckades få den för föga 1$.

Solglasögonen var tvättäkta Ray Bans och efter ett ihärdigt prutande och förhandlande betalade han 3 dollar, 20 bhat och 2000 riel för dessa. Tre olika valutor! Det är ju inte klokt!!!

Over and out, massa kärlek!

Kommentarer

  • Klas Britse säger:

    Haha, det var en skön mix av valutor.
    Tillsammans säger valutakonverteraren att det blir ungefär 27 SEK.
    Det skulle jag vilja köpa Ray Bans för i Sverige!
    Kram!

    2013-01-26 | 15:58:51

Kommentera inlägget här: