.

Dag 34 - "Inga måsten"

Kategori: Allmänt

Skepp&hoj

Dagens citat kom när yrkesskadan från Coop började släppa, "Man vet att man har semester när man glömmer bort vad olika grönsakerna heter", sagt av vår egna lilla grönsaksbonde Oscar.

Igår hade vi en mysig videodate med våra kära vänner Saga och David (lek med ord), mycket uppskattat, förgyllde kvällen! Fler skypedater till folket! Tack på förhand!

Här är det molnigt och imorse regnade det, vilket var lite uppfriskande. I Vietnam verkar man gå till jobbet lite som man vill, museum och annat skoj är stängt mån- och fredagar, vilket suger för oss. Dessutom har man precis firat Tet, nyår, vilket leder till att alla verkar vara lediga - allt är stängt. Men vi misströstar inte, Converse butiken är i alla fall öppen. Det tillkommer dock ett problem när man vill ta del av dom billiga skorna (som faktiskt tillverkas här och inte är fake!!), affärerna säljer bara asiatstorlekar.. Och eftersom ingen i detta land har storlek 44, som vi alla tre råkar ha, så existerar inte skor i storlek 44 heller!. Därför blev i väldigt glada då vi idag snubblade in i en affär som faktiskt råkade hade några 44:or! Ett par inköpta av Axel, 1-0-0.

Ikväll väntar Nightmarket, men fram till dess är det träningsläger och WALL-E på rummet!

HEEEJ

Kommentarer


Kommentera inlägget här: